Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Ήμαστε κύριοι του εργαστηρίου καθαρισμού της κκπ με το βαθμό 300.000. Με αυστηρά να προσαρμοστεί στη διαδικασία ποιοτικής διαχείρισης του ISO 13485, του FDA και του CE, ο υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα παράγονται και καλύπτουν ή υπερβαίνουν τις απαιτήσεις του πελάτη. Τα προϊόντα μας εξάγονται κυρίως στην Ασία, Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Μέση Ανατολή. Ειδικά στην αγορά της Ταϊβάν και της Ιαπωνίας, έχουμε κερδίσει τη μεγάλη αγορά με την καλή ποιότητα και τη φήμη.

   

  Επιπλέον, έχουμε το εργοστάσιο μπαμπού μας, το απορροφητικό εργοστάσιο βαμβακιού και τον αποστειρωτή ETO. Αυτοί έχουν περισσότερο ανταγωνισμό στις τιμές και τον ποιοτικό έλεγχο.

   

  Ποιοτική πολιτική: Η ποιοτική διαχείριση προσαρμόζεται στα διεθνή πρότυπα, η ποιότητα των προϊόντων εμπιστεύεται από τους πελάτες.

   

   

   

   

  Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • OEM / ODM

  Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • Ε & Α

  Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. jennifer

Τηλ.:: 86-15156860587

Φαξ: 86-556-5702300

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)